Montage


De installatie van uw zonnepanelen, hoe gaat dat in zijn werk?

Besolar werkt alleen met vaste, gecertificeerde eigen monteurs. De nette monteurs overleggen alles tot in detail in samenspraak met u. Zij zorgen ervoor dat uw installatie binnen een dag afgerond is en u precies weet hoe uw zonnepanelen werken. Ook werken ze alles netjes weg en laten zij uw huis netjes en opgeruimd achter. U ondervindt zo min mogelijk hinder en gaat vanaf de dag van installeren meteen uw eigen stroom opwekken!

 

Stap 1

De installateur neemt het gehele installatieproces met u door. Een belangrijke stap hierin is het bepalen waar de omvormer komt te hangen en hoe de kabels worden getrokken. In overleg met u wordt de beste plaats gekozen!

Stap 2

De monteurs gaan aan de slag met de installatie. Tussentijds wordt u op de hoogte gehouden over de vorderingen. De monteurs geven ook aan wat de verwachtte tijd van afronding is.

Stap 3

Als de installatie is afgerond, zorgen onze installateurs ervoor dat de werkplek wordt opgeruimd. Besolar vindt het belangrijk dat er netjes wordt gewerkt en dat u zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden.

Stap 4

De installateurs nemen het systeem met u door. Zowel de werking van de zonnepanelen als de omvormer worden uitgelegd.

 

Alle installatieteams beschikken over een volledige VCA-certificering.

Elk bedrijf die dit certificaat heeft, voldoet aan de eisen op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu.

Daarnaast werken alle bedrijven volgens de normen gesteld door de UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel. Ze voldoen daardoor aan strenge eisen betreft regelgeving, normalisatie en certificering.

 

Montagebon

top